Nieuw: al onze TV TIPS voor de hele week in één artikel!

Mensen, we gaan het dit jaar met betrekking tot TV TIPS iets anders doen. Leuk al die tips in met name het weekend, maar tijd kost het wel. En onze bezoekers – jij dus – lezen het bericht vaak pas nadat de film al op TV is geweest. Niet echt handig dus. Wij gaan onze TV TIPS daarom anders insteken. Hoe dan?


TV TIPS per week

Eigenlijk is het antwoord op de vraag ‘Hoe dan?’ heel makkelijk. In plaats van TV TIPS op de dag zelf, gaan we alle tips voor de desbetreffende week in één artikel plaatsen, op het begin van de week. Dat betekent dat we iedere nieuwe week starten met onze tips van die week. Dus niet meer per dag, maar per week. Heel simpel.

Door op deze manier TV TIPS te geven, kunnen mensen onze tips al van tevoren zien. Nu zien we in onze statistieken namelijk vaak dat mensen onze tips pas een dag later lezen. Dat proberen we met deze nieuwe manier te voorkomen. Niets zo vervelend als je een film graag wilt zien, maar je het bericht pas een dag later leest. Dan ben je dus te laat. Duhhhh!

Geheugensteuntje

Even voor de duidelijkheid. Aan de rechterkant van onze ‘homepage’ geven wij nu al de TV TIPS voor de week aan. Dat blijven we doen. Die tips staan dus straks in één artikel. Om jullie toch nog goed te blijven informeren zullen we jullie op de dag dat onze tips op TV komen nogmaals proberen te attenderen op die tips. Een geheugensteuntje dus. Dat zal dan gaan via Twitter en Facebook.

Wij denken dat dit een win-win situatie oplevert. Wij schrijven nog maar één keer per week TV TIPS en jullie zien ze allemaal in één bericht, op het begin van de week. We beginnen dus al snel met onze tips voor week #1.

Share

3 gedachtes over “Nieuw: al onze TV TIPS voor de hele week in één artikel!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.