Geen TV TIPS meer van onze hand!

TV TIPS

Een heel jaar lang hebben wij op maandag onze wekelijkse TV TIPS gegeven. Daarvoor zelfs op de dagen dat de films daadwerkelijk op TV werden uitgezonden. Daar komt vanaf vandaag een einde aan. Geen TV TIPS meer van onze hand! Waarom?

Herhaling

De belangrijkste reden is eigenlijk dat er veel TV TIPS van ons al vaak op TV zijn geweest. Het is een herhaling van zetten. Af en toe komt er een nieuwe film voorbij die wel de moeite waard is, maar om elke keer in de herhaling te vallen, begint vanaf onze zijde ook een beetje te vervelen. Dan is het gewoon om ons blog te vullen en dat is niet onze insteek. Het moet wel een beetje leuk blijven.

Wat dat betreft hadden we van de filmprogrammeurs op de verschillende TV zenders ook wel meer verwacht. Aan de andere kant is het ze ook niet kwalijk te nemen, want met al die VOD diensten van tegenwoordig is het niet meer bij te houden. Je kunt dan ook bijna niet meer vernieuwen, aangezien iedereen vaak al alles heeft gezien op die diensten. Aan de andere kant zien wij veel mooie filmhuistitels vaak niet op die diensten verschijnen. Die zouden wel zouden ze wel op TV uitgezonden kunnen worden.

Nogmaals dat is makkelijk praten vanuit onze optiek, want we kunnen natuurlijk ook niet in de portemonnee van de TV zenders kijken. Al lijkt ons dat de prijzen niet zo hoog kunnen liggen bij het type films dat wij tippen. Dat zijn toch wel vaak low-budget filmhuisfilms.

Views

Daarnaast merken we een teruggang in views op onze TV TIPS. Fijn voor ons zelf om te weten welke films er komen, maar we steken ook best veel tijd in de TV TIPS. Als het aantal views dan ook nog eens tegenvalt en terugloopt, kun je jezelf afvragen waarom je nog TV TIPS plaats.

De bovenstaande tweede reden zijn voor ons dan ook genoeg reden om te stoppen met onze wekelijkse TV TIPS. Stoppen we dan ook helemaal met onze TV TIPS? Nee, dat niet. Als wij vinden dat er een film op TV komt die het tippen waard is, dan zullen wij daar wel aan dacht aan besteden. Alleen niet meer op ons blog, maar eerder op Twitter en Facebook. En ook niet meer zo vaak, maar alleen als wij het echt tipwaardig vinden.

Dus blijf ons vooral volgen voor de TV TIPS, want ze zijn er wel, alleen niet meer op ons blog.

Share

2 gedachtes over “Geen TV TIPS meer van onze hand!

  1. Allereerst de beste wensen!

    Snap het helemaal. Zelfs kijk ik nooit echt films op tv, voornamelijk omdat heel veel zenders reclame hebben een daarnaast wat jullie ook noemen, veel heb ik al gezien of als ik het wel zien wel ik zelf de tijd bepalen. Benieuwd wat er voor in de plaats komt…

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.