Onze eindejaarslijstjes

beste films van 2018

Deze eindejaarslijsten zijn lijstjes waar we eigenlijk heel het jaar mee bezig bent. Vanaf de eerste film in het jaar tot de laatste, je vraagt je constant af of deze thuishoort in je eindejaarslijstje. Dat betekent niet dat het ook de beste films van het jaar zijn, het is slechts onze bescheiden mening.

Benieuwd welke films onze top van een jaar gehaald hebben en wat wij de allerbeste titels van dat jaar vinden? Klik dan op één van onze onderstaande eindejaarslijstjes. Hierbij hebben we onderscheid gemaakt in twee lijsten.

De Protagonisten

De eerste zijn de eindejaarslijsten van ons. We zijn gestart met ons blog in 2014, dus uiteraard vind je dan ook de lijsten terug vanaf 2014. Dus dat zijn de toppers van 2014 tot en met 2018.

Eindejaarslijst 2014
Eindejaarslijst 2015
Eindejaarslijst 2016
Eindejaarslijst 2017
Eindejaarslijst 2018

Filmblogs.nl

De tweede is een gezamenlijke en verzamelde eindejaarslijst van filmbloggers van filmblogs.nl. Die lijst is door ons samengesteld, waarbij veel rekenwerk aan te pas komt. Het mooie aan die lijst is dat deze best wel breed te noemen is. Filmhuisfilms en blockbusters gaan hand in hand. Bekijk deze lijsten en je weet zeker welke titels je nog moet kijken.

De beste films van 2016 volgens filmbloggers van filmblogs.nl
De beste films van 2017 volgens filmbloggers van filmblogs.nl
De beste films van 2018 volgens filmbloggers van filmblogs.nl

Overige filmlijstjes

Overigens zijn wel gek van lijstjes. Zo gek zelfs, dat we veel meer lijstjes hebben. Wil je bijvoorbeeld weten wat wij de beste films uit België vinden, of Frankrijk? Dat kan natuurlijk. Wij hebben hier een handige pagina voor aangemaakt. Klinkt heel simpel op deze link en je ziet al onze lijstjes voorbijkomen.

Er komen jaarlijks nieuwe lijstjes bij, dus blijf dat in de gaten houden. Heb je zelf nog tips voor een overzicht? Laat het ons weten en misschien komt die lijst dan ook wel terug.

Share