Tweede teaser Gunhand: de spanning stijgt!

Gunhand

Daar zijn we weer! Na het interview van gisteren, zijn we er nu al met een nieuwe teaser van Gunhand. Teaser nummer twee alweer, want de eerste teaser hebben we al laten zien in ons eerste bericht. Waar de eerste teaser nog 16 seconde duurde, duurt de tweede teaser al twee keer zo lang. Welgeteld 30 seconden! Wat vinden wij van de nieuwe teaser?

Teasers

Om een oordeel te kunnen vellen, moet je natuurlijk eerst de teaser kunnen bekijken. Hieronder hebben wij daarom de eerste en de tweede teaser achter elkaar geplaatst. Dit maakt het gemakkelijk om ze te vergelijken.

Eerste teaser

De eerste teaser is vrij kort, 16 seconden. Is dat erg? Nee, dat vinden wij niet. Wij zijn gelijk benieuwd wie die vrouw met het geweer is. En wat wil die man van haar, die buiten zo geheimzinnig rond loopt? Onze eerste gok is dat de vrouw Kate is (althans dat denken wij) en de man die buiten loopt een bandiet (wat een schitterende woord voor boef)!

Ook valt het ons op dat het geluid in de teaser een bijna leidende rol heeft. Eerste de kerkklokken die luiden en daarna de geweren die worden geladen. Hier wordt mooi op ingespeeld. Net zoals het inzoomen op de loop van het geweer, nadat het geweer geladen is. Een mooie combinatie tussen beeld en geluid.

Tweede teaser

De tweede teaser is met zijn 30 seconde al een stukje langer. Heel mystiek start hij met drie mannen op paarden, bovenop een heuvel. Al snel krijgen we Joe Ledbetter te zien (ook dit is weer een gok van ons), die vlucht voor de mannen. Daarna komt ook Kate weer in beeld. Dit keer niet met een geweer, maar met een pistool.

Deze tweede teaser is puur bedoeld om de boel een beetje op te hypen volgens David en Rey. Wat ons betreft is dat goed gelukt. De uiteindelijke trailer zal meer diepgang en western-achtige muziek krijgen. Overigens vinden wij de muziek die er nu onder zit juist zeer spannend. Ok, het is geen western muziek, maar deze teaser smaakt zeker naar meer!

Wat vinden jullie van de nieuwe teaser?

Share

3 gedachtes over “Tweede teaser Gunhand: de spanning stijgt!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.