Gunhand: de crowdfunding start op 14 oktober!

Gunhand Crowdfunding

De laatste keer dat we iets over Gunhand schreven, hadden we het over een locatie waar gefilmd zou gaan worden. Inmiddels is ook al bekend wanneer de crowdfunding voor de film gaat starten: 14 oktober! Dat betekent dat iedereen – ja iedereen – een steentje kan bijdragen aan misschien wel een heel unieke film.

De aankondiging

Zoals we gewend zijn van de makers van de film, hebben ze uiteraard weer een filmpje gemaakt. Je kunt niet zeggen dat ze geen plezier hebben in hun vak, want er wordt geregeld gelachen. Wat ze dan precies te vertellen hebben kun je het beste zelf maar gaan bekijken. Wij kunnen wel allemaal slap lopen lullen hier, maar ze leggen het zelf toch het beste uit. Alhoewel, ze lullen ook redelijk slap, op een leuke manier!

Indiegogo

In het filmpje verwijzen ze naar Indiegogo. Dit is de grootste crowdfundingsite van de wereld. Althans, dat zeggen ze zelf, dus dan zal het wel. Naast films kun je zo een beetje elk initief ondersteunen door geld te doneren.

Gunhand zal vanaf 14 oktober dus ook op deze site staan, waarna we kunnen gaan doneren. Het is ook wel leuk om te zien hoeveel geld ze willen ophalen en hoeveel van dat bedrag al daadwerkelijk is opgehaald. Dat wordt dus spannend voor de mannen.

 Doelen halen

Laten we hopen dat Rey en David snel hun doelen halen, want eerlijk gezegd mogen ze van ons wel gaan filmen. Dus hoe meer geld er beschikbaar is, des te betere locaties en middelen ze tot hun beschikking hebben. Overigens betekent dat niet automatisch dat het een goede film gaat worden, maar laten we eerlijk zijn: een western opnemen in Nederland is echt bijna niet te doen. Doneren dus! Tegen de tijd, op 14 oktober dus, zullen wij jullie geheugen nog even opfrissen en wat meer toelichten over hoe je kunt doneren! En ook niet onbelangrijk, of het jou misschien nog wel iets oplevert!

Share

Een gedachte over “Gunhand: de crowdfunding start op 14 oktober!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.