Crowdfunding Gunhand van start: doneren maar!

Crowdfunding Gunhand

Vandaag, 14 oktober, is een grote dag voor de makers van Gunhand: de crowdfunding gaat namelijk van start op Indiegogo. Dit is de grootste crowdfundingsite van de wereld. Althans, dat zeggen ze zelf, dus dan zal het wel. Naast films kun je zo een beetje elk initiatief ondersteunen door geld te doneren. Gunhand is nu dus één van de films die jij kunt steunen. Hoe dan?

Doel

Het doel is om in totaal $ 110.000,- op te halen, binnen 40 dagen. Meer is natuurlijk altijd beter, maar voor dat bedrag kunnen ze in ieder geval de dingen doen die ze in hun hoofd hebben. Speciaal voor de crowdfunding op Indiegogo hebben ze ook een nieuwe trailer gelanceerd. Overtuigend genoeg om flink wat geld binnen te harken, toch?

Hoe kun je doneren?

Uiteraard is het belangrijk om te weten hoe je kunt doneren. Je klikt simpelweg op deze link en je komt uit op de juiste pagina. Hoe je dan geld kunt doneren spreekt eigenlijk wel voor zich! Toch even een snelle uitleg dan!

Als je op de link geklikt heb moet je eerst inloggen. Dit kan door je emailadres achter te laten, maar ook door via Facebook verbinding te maken. Wat jij wilt. Als je dan bent ingelogd, kun je aan de rechterkant van de trailer een donatie doen.

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten (perks). Hiervoor betaal je een van te voren vastgesteld bedrag, maar krijg je ook bepaalde privileges. Je naam in de credits, extra beeldmateriaal of bijvoorbeeld een gesigneerde poster. Uiteindelijk heb je betaald en ben jij dus iemand die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van een film. Hoe cool is dat?

Wij hadden het nog nooit geld gedoneerd voor het maken van een film, maar nu dus wel! Nu maar hopen dat het eindresultaat dusdanig is dat ze de volgende keer helemaal geen donaties meer nodig hebben. Dat zou namelijk betekenen dat het een succes was en dat het geld binnenstroomt voor een volgend project.

Ga jij ook nog doneren?

Poster

Naast de crowdfunding is ook de poster voor de teaser verschenen. Lekker ouderwets en helemaal verwijzend naar het Wilde Westen als je het ons vraagt. Tom van der Linden is de maker van deze fraaie poster.

Gunhand poster
Tom Van Der Linden Illustrator: http://tomvanderlinden.tumblr.com/post/151713200598/hi-everyone-heres-a-poster-design-i-worked-on

 

Share

3 gedachtes over “Crowdfunding Gunhand van start: doneren maar!

  1. Interessant dat de crowdfunding is begonnen. 40 dagen voor dat bedrag klinkt ambitieus en ben benieuwd of ze het gaan halen. Wat ze laten zien, ziet er in ieder geval goed uit.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.