Amsterdam Spanish Film Festival en launch event!

Amsterdam Spanish Film Festival

Het duurt nog even voordat de vijfde editie van het Amsterdam Spanish Film Festival (ASFF) begint. Dat festival duurt van 28 mei tot en met 2 juni. Op dinsdag 30 april is er wel al launch event, dat filmliefhebbers al warm maakt voor het daadwerkelijke festival. Een event ook waar je uiteraard al een film kunt gaan zien. Nu zijn jullie natuurlijk heel benieuwd welke film dat is en wat er nog meer op de planning staat?

Waar is dat feestje?

In Pathé Tuschinski is dat feestje! Misschien wel de meest iconische bioscoop van Nederland. Een feestje als deze is daar dus wel op zijn plaats. Overigens vindt het festival zelf op verschillende locaties plaats. Naast Tuschinski, kun je ook Spaanstalige films kijken in Eye en Cinecenter.

Welke film kun je al gaan zien op het event?

Dat is de Argentijnse komische en romantische dramafilm Recreo (Break). Een film over drie koppels en hun kinderen, die samen een weekend lang vakantie vieren. In plaats van lol zijn het vooral conflicten en geheimen die boven tafel komen. Wij hebben geluk, want wij kunnen de film al eerder zien. De recensie volgt op 24 april een paar dagen voor het event. Houd ons blog dus in de gaten.

Na de film hoef je uiteraard nog niet naar huis, want na de film serveren ze gratis Spaanse wijn en Ibérico ham. Gratis hè, dus dat is voor niets! Interesse om naar het event te gaan? Klik op deze link en je koopt heel gemakkelijk je kaartje. Voor het festival zelf kun je ook al kaartjes kopen. Dat doe je hier. Kun je gelijk zien welke andere films er nog meer op het programma staan.

Meer weten over het ASFF?

Ze zijn goed te vinden op social media, dus dat hoeft geen probleem te zijn. Onderstaand de directe links, waardoor je heel gemakkelijk vriendjes met ze kunt worden. Dan weet je ook zeker dat je geen nieuwtje mist.

Overigens vindt het ASFF dit jaar niet alleen plaats in Amsterdam, maar ook in Rotterdam, van 4 tot en met 9 juni in LantarenVenster. Op 8 mei zie je ook daar Recreo, ook op het launch event. Zouden ze de naam dan ook aanpassen naar Rotterdam Spanish Film Festival?

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.