Contact

Je kunt De Protagonisten natuurlijk altijd contact opnemen als je dat leuk vindt! Je kunt ons mailen: deprotagonisten@gmail.com. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat je ons wilt uitnodigen voor een première, je iets van film gepromoot wilt hebben (daar moeten wij dan uiteraard wel achter staan), ons uit wilt nodigen voor een filmfestival (graag) een recensie wilt (bij voorkeur filmhuisfilms) of gewoon om te zeggen hoe geweldig je ons vindt (ahum!!!).

Geen vraag is ons te gek en reageren doen we altijd! En tegen louche reclamevoorstellen zeggen wij op voorhand nee. Want waarom zouden wij een dekbedovertrekgigant, een bloemenwinkel of andere niet gerelateerd filmbedrijf gaan promoten? Zo wanhopig zijn wij ook weer niet.

Social media

Daarnaast kun je ook contact opnemen via de bekende social media-kanalen. Volg ons bijvoorbeeld op Twitter, dan mis je niets van ons. En dan kun je iedere maandagavond om 19.00 uur ook nog eens meedoen met #raaddefilmposter. Wij blurren dan een poster en aan jou de vraag welke poster het is. Leuk toch?

Ook zijn we te vinden op good old Facebook en – aangezien wij met de tijd mee willen gaan – op Instagram. Genoeg mogelijkheden om dus contact met ons op te nemen.

Disclaimer voor www.deprotagonisten.nl

Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.deprotagonisten.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door De Protagonisten. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van De Protagonisten is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij De Protagonisten.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.deprotagonisten.nl op deze pagina.

Share