De 5 beperkingen blogathon: beperking 2

blogathon

We zijn inmiddels voorbij de eerste van de maand, dus dat betekent dat Nostra van De Filmkijker ons een nieuwe beperkingen-opdracht heeft meegegeven. De eerste beperking had betrekking op het positief of negatief herschrijven van een eerdere recensie. Benieuwd wat we bij deze tweede beperking moeten doen?

Uitleg tweede beperking

Deze tweede beperking is totaal anders dan de eerste. In deze twee beperking moeten we namelijk wel weer een recensie schrijven, maar dient de beschrijving uit emoji’s te bestaan (ja, echt waar). Ons eindoordeel mag vervolgens maar maximaal 140 tekens zijn. Jullie zullen begrijpen, dat is best wel lastig. Helemaal omdat onze kennis van emoji’s bij de smiley toch al wel ophoudt. Maar goed, wij kunnen natuurlijk ook dingen opzoeken dankzij het wereldwijde internet.

De film die wij gaan recenseren?

Dit is best wel een belangrijke vraag. Want kiezen we voor een film die makkelijk om te zetten is naar emoji’s of juist een film waarvan wij gewoon een goed gevoel hebben. We hebben besloten om een film te kiezen die iedereen wel kent, maar die wij tot op heden nog niet echt gerecenseerd hadden. Zijn jullie er klaar voor? Wij hopen van wel. Komt hij dan. En niet stiekem achter onze rug om gaan lachen hé? We gaan overigens niet zeggen welke film het is, want als we het goed doen – en daar gaan we vooralsnog vanuit – kunnen jullie dat raden. Je kunt op de afbeelding klikken voor het geval het in je browser niet goed te zien is.

Het verhaal

Weten jullie welke film het is?

Ons eindoordeel?

Deze film is een dikke middelvinger naar de maatschappij, waarin prachtige muziek en landschap een grote rol hebben. Groot in zijn eenvoud!

Weten jullie over welke film wij het hebben?

Share

12 gedachtes over “De 5 beperkingen blogathon: beperking 2

  1. Hoi, ik weet hem wel! Bij mijn bespreking van deze film destijds gaven jullie aan het een van de mooiste films te vinden die jullie kennen. En de muziek is inderdaad prachtig. Groetjes, Erik

  2. Haha mooi gedaan! Het is voor mij duidelijk welke film het is (Emile Hirsch in de hoofdrol). 🙂 Ik zie zelf een beetje tegen deze beperking op. Ik ga me er binnenkort maar eens aan wagen.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.