Onze TV TIP: The Angels’ Share

The Angels' Share

Hebben jullie zin in een avond vol met Britse humor? Dat komt goed uit dan, want vandaag is onze TV TIP: The Angels’ Share. Wij garanderen je dat je gaat lachen. Zo niet, dan moet je misschien even naar de dokter om te laten nakijken of je lachspieren niet gescheurd zijn.

Werk vinden is best wel lastig als je een crimineel verleden hebt. Dat geldt ook voor Robbie (Paul Brannigan), die net vader is geworden. Tijdens zijn taakstraf komt hij een aantal mannen tegen, waarmee hij (samen met de reclasseringsambtenaar) whiskey gaat proeven op een stokerij. Lekker uitstapjes zijn dat, of niet dan? Maar goed! De meeste mannen zijn niet de meest snuggere, en dan zeggen we het nog netjes. Met zijn allen komen ze op een briljant idee, dat ze weer naar een andere stokerij brengt. Hun verleden spreekt alleen niet voor zich om het idee ook perfect uit te voeren.

Ken Loach is de regisseur van deze grappige film. Loach kennen we onder andere ook van The Wind That Shakes the Barley en Kes. Laatstgenoemde staat bekend als één van de beste Britse films die er is!

Vrijdag 22 april | 23.35 uur | NPO 2 | The Angels’ Share

Share

Eén gedachte over “Onze TV TIP: The Angels’ Share”

Wil je reageren?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.